s
Vilkår

Forsendelse

Al forsendelse foregår med Post Danmark (Quickrev). Ordre over kr 400,- sendes gratis i Danmark. For ordre under kr 400,- beregnes et gebyr for forsendelse og ekspedition på kr 30. 

Internationale ordre tillægges et vægtbaseret gebyr for forsendelse og ekspedition. De fleste varer vil dog kunne sendes til mindstepris, DKK 35.

 

Betaling

Vi modtager Dankort, Visa og Mastercard .

Du kan også betale med bankoverførsel - i så fald sendes en e-mail med faktura og betalingsoplysninger, når vi har modtaget din bestilling. Bestillingen bliver effektueret, når din betaling er registreret på vores konto. 

 

Betingelser

Der gives 14 dages fortrydelsesret. Varene må være i original emballage og ubenyttet. Strenge der har været opspændt, byttes ikke. ConArco dækker ikke returporto ved fortrydelse.
Bestillinger der modtages inden kl. 16.00 sendes normalt samme dag. Skulle varen mod formodning være udsolgt, underretter vi dig på e-mail, med besked om forventet leveringstid. Det vil i givet fald være muligt at kanselere ordren.
Garanti ydes efter gældende bestemmelser i købeloven.
ConArco videregiver ikke dine oplysninger til tredjepart.

 

Reklamation

Når du handler hos ConArco.dk har du naturligvis 24 måneder reklamationsret efter gældende bestemmelser i købeloven. Reklamationsretten sikrer dig mod skjulte fabrikationsfejl og mangler. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug eller naturlig slitage.

Dersom du mener det er fejl på en vare, du har modtaget fra os, er det vigtig at du reklamerer så hurtigt som muligt. Ved berettiget reklamation, refunderer vi rimelige fragtomkostninger. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

 

Salg til Norge og øvrige europæiske lande udenfor EU, Færøerne og Grønland

Bestillinger fra europæiske lande udenfor EU, faktureres uden dansk moms. Dansk moms vil dog fremgå af ordrebekræftelsen -beløbet trækkes fra fakturaen. Betaler du med kort eller PayPal, refunderes momsbeløbet efter at betalingen er modtaget. 
Moms tilkommer efter gældende satser og regler for dit hjemland. ConArco er ikke ansvarlig for andre udgifter og gebyrer der tilkommer ved indførsel af varer til dit land.